Регион

Болницата в Любимец с модерен многофункционален апарат

БолницаСпециализираната болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация в Любимец работи с нов апарат за физиотерапия, съобщават от пресслужбата на общината.

Това е първият български високотехнологичен, многофункционален апарат за физиотерапия с възможност за последователно и едновременно прилагане на няколко вида терапии: Електротерапия с над 1000 форми на ниско и средночестотни токове,    Лазертерапия (с нискоинтензивни RED и IR лазери) и Вакуумтерапия. Болницата в Любимец е една от първите в страната, която разполага с модерната апаратура, а с новия уред ще се постигне по-добро лечение на пациентите.

Апаратът е на стойност 7150 лв., а средствата за закупуването му са осигурени от бюджета на общината за 2014 г.
След като преминаха обучение, специалистите от болницата се убедиха в качествата на новата придобивка на място. На част от пациентите на болницата вече се приложиха подходящи терапии според заболяванията. Допълнителният плюс е, че на този апарат могат едновременно да бъдат обслужвани двама пациенти, на които да се приложат  различни терапии.

Болница  Болница 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button