Регион

Купуват нова техника за регионалното депо за отпадъци в Харманли

ИлюстрацияДа бъде закупена нова техника за нуждите на регионалното депо за отпадъци в Харманли, реши общото събрание на Регионалното сдружение на общините Харманли, Свиленград, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Стамболово и Маджарово.

Със сумата 335 000 лв. ще се закупят 1 мултилифт контейнеровоз и 6 мобилни контейнера с обем 30 куб. м., необходими за работата на инсталацията за сепариране на битови отпадъци. Идеята е събраните в контейнери отпадъци като стъкло и желязо да се предават за оползотворяване.

Общото събрание реши да изразходва 55 000 лв. за закупуване на  лекотоварен автомобил, необходим за извозване на битовите отпадъци от труднодостъпни райони, междублокови пространства, паркове и нерегламентирани сметища в община Симеоновград. Товарен автомобил на стойност  43 000 лв. ще има и община Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button