Регион

Детски градини получиха подаръци от „Заедно за Харманли“

ДаренияГражданско движение „Заедно за Харманли“ зарадва децата от градините в Града на Белоногата с много подаръци.

ОДЗ-ата „Ален мак“ и „Пролет“ получиха разнообразни и полезни пособия, игри и специални секции за сюжетни игри, като сумата за дарението на всяка една градина бе 1000 лв. Парите бяха набрани на Коледната благотворителна кампания на движението, а средствата от нея, в размер на 3000 лв., бяха разпределени по равно на трите детски градини в Харманли.

Преди две седмици първа подаръци получи ЦДГ „Детски свят“ – спортни пособия и музикална техника.

Ръководството на „Пролет“ избра за своите възпитаници 4 специални детски кухни, пригодени за сюжетни игри. За „Ален мак“ са закупени учебни комплекти от магнитни знаци, цифри и картини, детски конструктори с много елементи, дървени магазини със сенници и дъски, дървен куклен театър, фигури за нанизване за по-малките.

Връчването на подаръците бе много емоционално и за деца, и за възрастни. Даренията предостави лично ръководният екип на движението – Тодор Тодоров, председател, и двамата му заместници Светлана Николова и Янко Янков. С тях бяха и младите и талантливи приятели на движението Магдалена Терзиева, Ралица Петрова, Ралица Виделова, Нина Стоилова и Паолина Димитрова. Те представиха по атрактивен начин подаръците на децата.

Дарения  Дарения 
 Дарения  Дарения

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button