Хасково

Любо и Мира спечелиха Купа България в първата си година при младежите

ГрандШампионите от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева са носители на Купа България за 2014 г.

Днес излезе ранглистата, според която талантливата хасковска двойка е номер едно в турнира още в първата си състезателна година в по-горната възрастова група при младежите. Любо и Мира имат 98 т., като само на 4 т. след тях на второто място е друга хасковска двойка – Братан Братанов и Антоанета Танева. От края на 2014-а Братан е с нова партньорка – Николета Миленова. 19-и в годишната класация пък са Симеон Пенев и Лилия Петрова с 35.42 т. Партньорка на Симеон вече е Джесика Гюмишева.

При юношите Мартин Кючуков и Йоана Петрова са 18-и с 39.20 т.

В ранглистата на България пък Любо и Мира са втори, Братан и Тони – четвърти, Симеон и Лили – 19-и, а Мартин и Йоана са 16-и.

Haskovo.info припомня, че Любо и Мира бяха първенци и в двете ранглисти при юношите за 2013-а.

Сега двамата се готвят за Европейското първенство което ще се проведе на 5 април в Испания. Хасковската двойка ще се конкурира с други над 60 на силното първенство, като целите отново са високи.

Въпреки че техните треньори Павлина Вълчева и Николай Манолов учатват в организацията на „Dancing with thе stars“ в Ливан за 5 месеца двамата следят подготовката на своите звезди от разстояние през интернет.

 

 Гранд  Гранд

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button