Регион

Катастрофа затвори пътя за с. Добрич снощи

Полиция, архивКатастрофа затвори снощи временно пътя между Димитровград и с. Добрич, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Инцидентът е станал малко след 19 часа. На заледен участък са се сблъскали микробус и Дачия.

По първоначална информация са пострадали двамата шофьори и пътничка в микробуса.

Движението по пътя е било възстановено около 21 часа.

 От полицията съобщават, че лекият автомобил Дачия е бил управляван от 53-годишен димитровградчанин, а микробусът „Пежо“ от 27-годишен жител на с. Горски извор.

Водачът на Дачията, при движение с несъобразена скорост на заледен участък, губи контрол и навлиза в лентата за насрещно движение и блъска Пежото.

От удара шофьорът на Дачията е с фрактура на лява подбедрица и фрактура на дясна хълбочна част. Приет е в МБАЛ в Пловдив, без опасност за живота. Водачът на Пежото е с разкъсна рана на челото, разкъсна рана на ляво коляно и травма на гръден кош. Приет е за наблюдение в МБАЛ-Димитровград, без опасност за живота. Возещата се в Пежото 53-годишна жителка на Горски извор е с контузия на главата и лицето, охлузни рани по ръцете и контузия на гръден кош. Настанена е в МБАЛ-Димитровград, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button