Хасково

БСП-Хасково срещу военна намеса в Украйна

ИлюстрацияОбщинският съвет на БСП – Хасково се обяви срещу военна намеса в Украйна и използването на България за плацдарм, съобщават от местната структура на партията.

Взетата позиция и призив към Народното събрание, Президента и Правителството да съдействат за мирно решаване на конфликта в Украйна.

В приетата снощи позиция се казва още: „Настояваме за разрешаване на конфликта по мирен път, а не чрез силови методи. Изразяваме категорично своето несъгласие, България да се превърне в плацдарм, на който се разполагат чужди военни части и техника за евентуални военни действия срещу Русия или която и да е друга държава“.

Хасковските социалисти призовават всички страни в конфликта да се ангажират с провеждането на конструктивен, истински диалог за започване на действителен мирен процес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button