Хасково

И стихове от Украйна за „Чудото любов“

КонцертЗа първа година конкурсът на община Хасково и Младежкия център, посветен на 14 февруари – „Чудото любов“ е с международно участие.

Поощрителни награди за стихотворение получиха: 17-годишните украинки Росина Кичук от Болград и Олга Чебан от с. Каланчак. Тук първа е Мая Генева на 18 г. от Стара Загора, на второ място е Дамяна Димитрова на 16 г. от с. Леденик, а трета е Тереза Чилингирян на 16 г. от Хасково.

КонцертБорислав Вълов на 17 г. от Монтана е първенец за разказ, следван от Габриела Георгиева на 18 г. също от Монтана, Мирослав Генов на 16 г. от Хасково и Калина Коларова на 16 г. от Русе.

За есе първа е Нанси Борисова на 18 г. от Монтана, втора е Йоанна Петрова на 16 г., Добрич, а трета е Ангелина Ванчева на 14 г. от Кърджали.

Хасковлията Данаил Колев на 17 г. е първенец за фотография, следван от Момчил Хаджиев на 18 г., Хасково, Бранимир Айвазов на 16 г. от Хасково, Виктория Грозева на 16 г., Кърджали. Тук поощрителните награди са за: Дуран Дуран на 15 г., Щилян Пеев на 17 г. и Ивана Коемджиева – 15 г. и тримата от Хасково.

Церемонията по награждаването бе с концерт „Час за любов“ в Младежкия център, в който участие взеха: детски хор „Орфей“, детска вокална група „Орфейче“, театралната школа и балет „Алегро“ и певицата Петрина Ангелова.

Концерт   Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button