Хасково

Отбелязаха деня на любовта в 5 града в Хасковско

ПразникМладежката структура на ГЕРБ-Хасково създаде дърво „Валентинка“ по повод деня на любовта 14 февруари.

ПразникМладите хора сами направиха розови и червени сърца с пожелания за любов и щастие и окичиха с тях едно от дърветата в централната пешеходна зона на Хасково. Идеята е дървото да остане украсено в следващите два дни за да може всеки преминал от там да си вземе валентинка.

Валентинки раздадоха по повод празника на влюбените от младежката структура в Димитровград. Облечени със специални тениски младите хора поздравиха минувачите за Св. Валентин, като пожелаха повече любов на малки и големи.

Специални подаръци „целувки“ пък бе изненадата към жителите и гостите на Харманли. Младите хора подариха захарни целувки и пожелания на минувачи и посетители в заведения в града.

В Свиленград младежите подариха на съгражданите си червени балони с пожелания на картички във формата на сърце.
В Симеоновград младите също окичиха сърце с пожелания по клоните на дърво в централната част на града, но по-опитните им колеги решиха да отбележат и втория повод за празник днес – Деня на лозаря затова към валентинките на младите хора те добавиха малки бутилки с елексир за любов.

Празник   Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button