Хасково

Хасковска област в подкрепа на сестрите

Не сте сами Община Хасково се присъедини към инициативата „Не сте сами“ в подкрепа на осъдените на смърт в Либия български медицински сестри. Част от получените в общината 5000 лентички с надпис „Не сте сами” бяха предоставени на кметовете на кметства и на участниците в провелата се снощи церемония „Спортист на годината”. Лентички ще бъдат предоставени и на участниците и гостите на големия новогодишен концерт на 31 декември на площад „Свобода”.

5000 лентички ще разпространи и община Свиленград. Служителите на администрацията вече се присъединиха към кампанията в подкрепа на медиците. Част от лентичките с надпис „Не сте сами” ще бъдат предоставени на свиленградските заведения, които ще ги раздадат на посетителите си в новогодишната нощ.

Haskovo.biz припомня, че подписка в защита на българките, осъдени на смърт в Либия,  организира гражданско сдружение „Заедно за Свиленград”. 2000 свиленградчани са се подписали до момента в протестно писмо, адресирано до посолството на Либия у нас.

Към инициативата в подкрепа на българските медици се присъедини и община Димитровград.

На 2 януари на пункта „Капитан Петко войвода” лентички с надпис „Не сте сами” ще получат и всички участници и гости на организираното от областния управител на Хасково Райна Йовчева честване на приемането на страната ни в Европейския съюз.

Haskovo.biz също се присъединява към инициативата „Не сте сами“. 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button