Хасково

Закопчаха крадци на колела и електрожен

Полиция, архивАрестувани са двама извършители на взломни кражби в Хасково, съобщават от полицията.

Те са проникнали в приземните етажи на частни домове в областния град.

Задържаните са хасковлии на 24 и 34 г., познати на органите на реда с предишни прояви за кражби. При кражбите са отнети два велосипеда и електрожен.

На 14 февруари в димитровградското с. Странско е извършена полицейска проверка на хранителен магазин. При нея у 56-годишна жителка на селото, в найлонова торба са открити и иззети 100 къса цигари без акцизен бандерол и 1.800 кг. ситно нарязана жълто-кафява листна маса с мирис на тютюн.

В същия ден на димитровградската ул. „Хасковска“ е извършена полицейска проверка на Тойота, управляван от 59-годишен жител на Димитровград. При проверката е установено, че на различни места в автомобила се държат укрити 1800 къса цигари без акцизен бандерол и 1 кг. ситно нарязана жълто-кафява листна маса с мирис на тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button