Хасково

50 вече кандидатстват за ВУЗ от Хасково, най-скъпият изпит – 50 лв.

ИзпитиБлизо 50 кандидат-студенти вече подадоха документи за предварителните изпити в родните ВУЗ-ове, съобщи за Haskovo.info ръководителят на Центъра за кандидат-студентска подготовка и информация в хасковското читалище „Заря“ Димитрия Ночева.

ИзпитиВ центъра се подават документи за общо 32 университета в България, като вече пристигнаха и тези за големите ВУЗ-ове: Софийски, Пловдивски, Великотърновски и Техническия университет в София.

Най-скъпият предварителен изпит е 50 лв. Толкова са тези в УНСС, стопанската академия в Свищов и икономическия във Варна. Безплатен пък е изпитът в Шумен.

Младежите масово кандидатстват право, медицина, педагогики, лингвистика, обясни Ночева.

Сред първите, които подадоха документи днес бяха Мария Андонова, Георги Милев, Манол Михайлов и Теодор Балджиев от Свиленград. Те ще кандидатстват с икономика в УНСС, като предварителният им изпит е на 15 март.

Изпити   Изпити

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button