Хасково

Скоростна диагностика на Шкода показаха в Автото

АвтотоКомпютърна диагностика на двигателя на „Шкода Фабия“ с Bluetooth връзка за време, демонстрираха едни от най-добрите ученици в хасковската Професионална гимназия по транспорт „Никола Вапцаров“.

АвтотоИзявата бе в рамките на училищния кръг от Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ на което гимназията има успешни участия през годините. Надпреварата бе открита от директора Донка Станчева, а в нея се включиха петима 12-класници: Атанас Ангелов, Делчо Георгиев, Петър Караколев, от специалност „Автотранспортна техника“, Демир Николов –  „Експлоатация на автомобилния транспорт“ и Едис Мехмед – „Електрообзавеждане на транспортна техника“.

Диагностиката включваше: идентификация на автомобила, прочитане на памет за повреди, извеждане на три действителни стойности, влияещи на смесообразуването: температура на въздуха, температура на двигателя и разход на въздух, тест – сравнение на впръснатите количества гориво в цилиндрите на двигателя.

Целта на състезанието бе да бъдат избрани членовете на училищния отбор за регионалния кръг.

След диагностиката младежите демонстрираха и майсторство при кормуване на Шкодата на училищния полигон.

Автото  Автото 
 Автото  Автото
 Автото  Автото

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button