Хасково

23 таланти с номинации в „Димитър Бербатов“

Таланти23 талантливи деца и младежи от Хасковска област са с номинации за стипендии във Фондация „Димитър Бербатов“.

Това са 16-годишните хасковски бадминтонисти Даниел Николов и Иван Панев, лекоатлетите от Харманли Мелисса Шабан на 8 г. и Божидар Саръбоюков на 10 г., както и 13-годишният Михаил Иванов също от Харманли, който е с успехи в корабомоделен спорт.

Номинирани са още състезателят по аеробика Александър Ангелов на 10 г. с треньор Мартина Маринова и балерината от „Рона“ Делина Делчева на 9 г.

В листа с талантите са и сестрите състезателки по карате Шинкиокушин от Димитровград Дарина и Деница Михови.

Номинирани за успехите си по математика са и възпитаниците на димитровградската ПМГ „Иван Вазов“ Марио Илиев и Даниел Иванов.

За множеството си награди в дигиталната графика и живопис са номинирани и възпитаниците на хасковската компютърна школа „Вале“ при читалище „Заря“: Елена Маринова, Гюнер Али, Момчил Даскалов, Вяра Казакова, Ведиха Дурсун, Ивелина Колева, Ивайла Жекова, Александра Димова, Иван Богоев, Бончо Янев, Георги Георгиев и Биляна Борисова.

От фондацията съобщават, че вече е приключила работата по обработването на първо административно ниво на всички номинации, постъпили до 24 часа на 15 февруари.

Таланти   Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти
 Таланти  Таланти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button