Спорт

Автогол дозакопа „Хасково“ срещу „Левски“ на 1/4-финалите

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха първия 1/4-финал за Купата на България срещу „Левски“ в София с 0:3.
 
Резултатът до 90-ата минута бе 2:0 за „сините“, което оставяше някаква надежда преди реванша в Хасково на 3 март. При една балонна топка в наказателното поле и колективна грешка в опита си да изчисти топката Тихомир Трифонов я изпрати в собствената си врата.
 
Преди това през първото полувреме Валери Домовчийски вкара последователно в 23-ата минута от дузпа и в 35-ата след разбъркване.
 
Най-опасното положение за хасковлии се откри пред Владислав Узунов, който в 43-ата минута стреля опасно, но покрай вратата.
 
За „Хасково“ срещата започнаха: Кирил Акалски, Тейнур Марем, Иван Скерлев, Тихомир Трифонов, Димитър Алексиев, Димитър Андонов, Владислав Узунов, Мартин Райнов, Педро Еуженио, Станислав Маламов, Деян Лозев.
 
След почивката в игра се появиха Георги Коруджиев на мястото на Андонов и Вълчан Чанев вместо Узунов.
 
На 27 февруари „Хасково“ отново гостува на „Левски“ в среща от 20-ия кръг на шампионата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
истински и много фенове на ХАС
истински и много фенове на ХАС
21.02.2015 22:43 22:43

Докога това жалко,нещастно,смешно,надуто-синъо балонче,,отборче,, ще бъде постоянно бутано и меко казано подпиряно от изпълняващите,а и некадърни чернодрешковци поръчки?!Всеки който е гледал мача и разбира поне малко тази игра е видял за какво свирене срещу ХАСКОВО през целият мач става на въпрос?!Естествено се започна с първият доста пресилен жълт картон за ВЛАДИ УЗУНОВ за нарушение и лека симулация на Аниете?!После се продължи с леки подпирания за синъото отборче,като нарушения срещу нас или се подминават,или не се свиреха авантаж,а се спираше и накъсваше играта, когато е удобно за противника?!! И понеже не се виждаше как синъото отборче ще стигне до някакво положение пред нашата врата и вече явно беше време смешника в черно да направи нещо,като свири естествено никаква дузпичка, тъй като удара беше силен,от близко разстояние,получи се рикошет и нямаше никаква умисъл от страна на нашият футболист?!Това беше достатъчно да се даде едно сериозно рамо в средата на полувремето?!Иначе не се знаеше при 0:0 как щеше да продължи мача,дали въобще щеше да има гол до края на 1-то полувреме??!!През 2-то полувреме вече беше всичко решено, като за капак не се свири очевидно нарушение срещу вратаря ни-Акалскир,за да дойде автогола,който си отбеляза нашият защитник-Трифонов?!!Всички знаем,че никой няма да допусне нашият отбор ХАСКОВО да направи нещо и в 3-те мача срещу синъото отборче,почти невъзможно е и оставането ни в а-група,но това не е начина,тези удари срещу ХАСКОВО са от самото начало на сезона в а-група-може би след напълно заслужената ни победа срещу ЛУДОГОРЕЦ на старта?!Ясно,че сме новаци,ама чак толкова удари под кръста почти във всеки мач??!!!Синъото отборче ще си намери доста ,,майстори,,за първенството,а и за купата остават доста отбори,с които ще им е много трудно да стигнат до финал за купата,а и ще имат проблеми дори и за оставането си в 1-та шестица?!Накрая пак ще се оправдават и ще плачат с тази,,игра,,?!!!А за нашият отбор ХАСКОВО-ИГРАЙТЕ МОМЧЕТА ДОКРАЙ,БЕЗ НАПРЕЖЕНИЕ,БЕЗ ДА ВИ ПУКА ОТ НИКОГО И ЗА НИЩО,ВИЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИТЕ,САМО МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ?!!ИГРАЙТЕ АГРЕСИВНО ВЪВ ВСЕКИ МАЧ ДО КРАЯ,ЗА ВСЯКА ПЕДЯ ТЕРЕН,РАЗДАВАЙТЕ СЕ НА 100% ВЪВ ВСЕКИ МАЧ,ПЪК КАКВОТО СТАНЕ НАКРАЯ,ПОНЕ ВИЕ ИГРАЕТЕ АБСОЛЮТНО ЧЕСТНО ЗА РАЗЛИКА ОТ,,НЯКОИ ДРУГИ-ВЕЧНО БУТАНИ,ПОДПИРАНИ,С ЛОБИ И Т.Н.??!!!САМО И ВИНАГИ ХАСКОВО!!!!!

Back to top button