Регион

Арестуваха четирима с амфетамин и трева в Димитровград

Полиция, архивЧетирима димитровградчани са задържани за съхранение и разпространение на дрога, съобщават от пресслужбата полиция.

В събота в 21 часа пред блок на булевард „Стефан Стамболов“ в Димитровград, криминалистите са заловили двама от тях на възраст 32 и 23 г., в момент на закупуване на станиолово топче с около 0,3 грама бял прах, реагиращ на амфетамин.

Покупката е направена от 33-годишен техен съгражданин пред блока.

Установен е и лек автомобил Фолксваген Голф , управляван от 35-годишен димитровградчанин. При последвалите процесуално-следствени действия в жилището на продаващият наркотика са намерени и иззети 2 полиетиленови пликчета с тегло 3 грама, реагиращи на амфетамин, полиетиленов плик със зелена листна маса с тегло 6 грама, реагираща на марихуана и електронна везна, чиято повърхност при тестване реагира на двете наркотични вещества.

Мъжете са задържани по образуваното досъдебно производство.

Общо 23 660 къса безакцизни цигари иззеха служители на хасковската полиция. Част от тях – 14 860 иззеха икономическите полицаи след проверка в частен дом в димитровградското село Добрич. В жилището на 59-годишния собственик са намерени и иззети цигарите от различни марки без бандерол.

Останалите 8800 къса са конфискувани в Харманли при проверка на лек автомобил Фолксваген Пасат, шофиран от 29-годишен жител на Гълъбово. И по двата случая са образувани бързи производства, а безакцизните папироси са иззети с протоколи за доброволно предаване.

60 къса цигари иззе автопатрул от Хасково при проверка на мъж. 21-годишният младеж е спрян на булевард „Съединение“ в Хасково за проверка на самоличността му. В хода на проверката е предал доброволно цигарите без бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button