Хасково

Арестуваха 22-годишен хасковлия за кражба на 140 л вино и ракия

Полиция, архив22-годишен хасковлия е задържан за кражба от гараж, съобщават от пресслужбата на полицията.

Познатият на органите на реда с подобните си прояви е проникнал в гаража на улица „Добруджа“ в областния град през незаключената му врата и е отмъкнал 100 литра домашна ракия и 40 литра домашно вино.

Също за кражба в свиленградското управление е доведено 11-годишно момче, извършило домова кражба в село Левка. Малолетният проникнал в селската къща, докато обитателят й бил там и успял да отмъкне портфейл с 450 лева, оставен на масата. След подадения сигнал, познато на органите на реда свиленградчанче е установено.

За кражба на проводник съобщават от димитровградското управление. Чрез срязване е откраднат 60 метра проводник, прокаран на въздушно трасе западно от жп линия между железен мост на р. Марица и жп гара „Север“ в кв. „Мариино“.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в хасковската полиция. В ареста до 24 часа е задържан 53-годишен турски гражданин, управляващ колата си с 1,75 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button