Регион

Хореограф с концерт в Пловдивската опера за ЧРД

БалетПокана за участие в благотворителен концерт в Държавна опера – Пловдив получи в навечерието на своя рожден ден хореографът на димитровградския денс център „Галаксико“ Тихомир Митев.

БалетСъбитието е на 1 март и на него ще се набират средства за деца, страдащи от редки болести. „Галактическите“ ще се представят на пловдивска сцена с 12 танца.

Този следобед в репетиционната зала на балета имаше парти за ЧРД на Митев, който получи много поздравления и подаръци от своите танцьори. Сред тях са красива картина и уникална торта, изработена от солистката Бояна Иванова.

От 8 до 17 март Тихомир ще вземе участие в международен обмен в Лисабон, а веднага след завръщането си заедно с 14 танцьори от балета заминават за участие на Еврофест в Словакия и Унгария. Там димитровградските таланти ще се представят с 80 танца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button