Регион

Голф блъсна 17-годишна ученичка в Димитровград

Илюстрация17-годишна пешеходка е била блъсната вчера в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Произшествието е станало в 19 часа на пешеходна пътека на булевард „Раковски“. 37-годишен водач от града, шофиращ лек автомобил Фолксваген Голф е отнел предимството на пресичащата девойка и я блъснал.

Момичето е настанено в местната болница за наблюдение, без наранявания.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в хасковското управление. В ареста е задържан 44-годишен мъж от областния град, заловен от контролните органи да шофира с 2,03 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванов
Иванов
26.02.2015 8:47 8:47

Ако се направи статистика на блъснатите на пешеходна пътека хора,сигурен съм ,че Димитровград ще е на първо място.Съветвам всички шофьори да внимават много там.Пешеходците са придобили някакъв тъп навик,като видят пешеходна пътека да пресичат, без дори да се огледат.Това е някакъв особен феномен,присъщ само на гражданите(ако изобщо могат да се нарекат такива) на химичния град.

mitko
mitko
26.02.2015 9:13 9:13

тези цементираните се мятат на пътеката като стоичков за дузпа

Back to top button