Хасково

Арестуваха двама братя за пиянски побой

Полиция, архивДвама братя са задържани след пиянски побой, съобщават от пресслужбата на полиция.

На 1 март в полунощ е получен сигнал на спешния телефон за двама мъже, които бият паднал на платното мъж на бул. „Съединение“ в Хасково. На място са изпратени автопатрул и екип на ЦСМП, които открили 38-годишен хасковлия с фрактура на подбедрицата на левия крак и контузни рани по главата.

От проведените издирвателни действия веднага са заловени двамата братя на 21 и 24 г., които признали за пиянския побой. След като набили приятеля си по чашка те побягнали в посока булевард „Стефан Ставболов“, където пък били ударени от лек автомобил БМВ с неустановен до момента водач, който напуснал местопроизшествието. След преглед е установено, че по-големият брат е с охлузване на ляв крак, а по-малкият – с болки в областта на кръста. Работата по случая продължава.

28-годишен хасковлия е задържан за извършен грабеж. Мъжът е признал, че на 26 февруари е нападнал на бул. „Съединение“ в Хасково 46-годишен турски гражданин и му бе отнел 4700 лв., 1250 евро и 1000 турски лири. Пострадалият бе сигнализирал на другия ден за грабежа и бе получил медицинска помощ, поради фрактура на ляво стъпало и гипсиран крак от получените от задържания удари по време на грабежа. Хасковлията е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

На 1 март в 0,30 часа е получен сигнал за грабеж в харманлийската полиция. Установено е, че мъжът, живеещ в града е посетил хотел и е бил в нетрезво състояние. Той обяснил, че след излизане от хотела бил насила завлечен в лек автомобил, където непознат мъж му отнел със сила 250 евро, златен синджир и мобилен телефон. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button