Хасково

ПГДС първи в „Най-добър млад строител“, Цвети – отново златна

СъстезаниеОтборно първо място на регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад строител“ спечели хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“.

СъстезаниеВ отбора на ПГДС са: Георги Налбантов, Йордан Веселинов, Тодор Тодоров, Петър Янков, Цветелина Костова и Андон Милков.

Днес бе практическата част на изпита, а вчера се проведе теста в ПГДС, която е домакин на надпреварата.

Втори се класира тимът на  ПГСАГ „Колю Фичето“ – Бургас, а трети е този на СПГСГ „Арх. Георги Козаров“ – Сливен.

СъстезаниеНашите спечелиха индивидуално два златни и два сребърни медала. Цветелина Костова за трета поредна година е първа в дисциплината „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“. Първи в „Облицовки и настилки“ е и Андон Милков.

Второ място на „Зидария“ спечелиха Тодор Тодоров и Петър Янков, също втори на „Сухо строителство“ станаха Георги Налбантов и Йордан Веселинов.

Благодарение на отличното си представяне нашите гимназисти ще участват и в четирите дисциплини на националния кръг на състезанието.

 Състезание Състезание 
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button