Хасково

Липсата на ток затвори 10 училища в Хасковско

Илюстрация10 училища в Хасковска област останаха затворени днес заради липсата на ток, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието.

В община Хасково не учат децата в селата Долно Големанци и Малево. Всички 4 школа в община Стамболово са затворени. В община Минерални бани не учат в две училища. Толкова са затворените школа и в Ивайловградско – с. Железино и с. Белополци, където проблем е и извозването на учениците през неразчистените пътища.

От РИО обясниха, че за сега само днес в тези школа ще е неучебен ден. Ако ситуацията остане непроменена е възможно децата да не са на училище и утре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.03.2015 15:27 15:27

Айде бе Панайотов , чакаме те ,подавай оставка докат е време,после да не е късно.

апел
апел
09.03.2015 16:10 16:10

Панайотов, вземи да укротиш подивялата си жена. От къде на къде ще си избива комплексите в училище! То бива търпимост, ама това нейното не е за траене. Има си специализирани заведения за психично обременени. Тя на тебе в къщи така ли ти се пули? Или това си го позволява само в училище. Поведението на Панайотова показва само колко е ограничена и деспотична. На такова поведение няма нормален отговор – или трябва де принизи човек до лаещо псе или да подмине със всичката чернотия дето му е наприказвала твоята оправна жена!

Анонимен
Анонимен
09.03.2015 18:52 18:52

кат падне от стола наш ВАН4О и кучката ще спре да лае.ама ван4о нали има хош беш с другарката стан4ева от риото и мисли пове4е за развле4ения с другарката станчева.

Back to top button