Хасково

Развратник получи 6 м. условно, показвал члена си на малолетна

ИлюстрацияРазвратник получи 6-месечна условна присъда с 3 г. изпитателен срок.
 
Мъжът с инициали Д. П. Д. е признат за виновен и от Хасковския окръжен съд за това, че през май 2013-а в димитровградското с. Черногорово на няколко пъти пипал и показвал половия си член на малолетната В. М.
 
Подсъдимият работил като пазач на строеж на ж. п. линия в село Черногорово, като обитавал фургон в имот, граничещ с паткарник, в който работили семейството на момичето. Той издебвал малолетната, когато оставала сама и от оградата си показвал члена и я викал при него във фургона. Детето се оплакало на родителите си, които разобличили престъпника, който е осъден от димитровградския районен съд да им изплати и 2500 лв. обезщетение за причинените на детето неимуществени вреди.
 
Пазачът обжалвал пред Хасковския окръжен съд, който обаче потвърди окончателно присъдата на димитровградските магистрати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button