Регион

Закопчаха 20-годишен при кражба от къща

Полиция, архив20-годишен младеж е задържан в момент на кражба от необитаема къща в димитровградското село Голямо Асеново, съобщават от полицията.

Тази сутрин в 1,30 часа младеж съобщил на спешния телефон, че неизвестно лице е проникнало в къщата на съседа му. Изпратеният на място автопатрул от Димитровград е установил, че крадецът проникнал в стопанска постройка към къщата, след като разбил металната врата и приготвил за кражба мотофреза, моторна косачка, 2 ел. двигателя и 2 водни помпи. Извършителят е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

53-годишен димитровградчанин е задържан за подозрение в извършването на кражба. В началото на месец декември миналата година, след отключване на входната врата проникнал в магазин на булевард „Христо Ботев“ в Димитровград, откъдето откраднал 102 лв. Също за кражба в харманлийския арест е 70-годишен мъж от село Пясъчево. Мъжът откраднал от дом на своя съселянка колесен трактор, 2 ремаркета за трактор и автомобил, фуражомелка и циркуляр. Кражбата е осъществена след срязване на верига на външна врата. След проведените издирвателни действия инкриминираните вещи са иззети с протокол, образувано е досъдебно производство.

Вчера в хасковското управление е получен сигнал от служител на ЕВН. Той съобщил, че при проверка на електромер на булевард „Илинден“ в областния град е установена грешка чрез разхлабена клема и изваден проводник на междинен клеморед, като по този начин се отчитат неправилно данните на електромера в полза на клиента – фирма.

За кражба на меден проводник съобщават от димитровградското управление. 1000 метра кабел е откраднат от 8 междустълбия от село Горски извор. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
6E VA LA6KAM
6E VA LA6KAM
11.03.2015 13:58 13:58

TI Q OD EVN XI4 DA NE SE OPLAKVAT 6E VI e*a MAIKATA PARAZITI OGRABIXTE XORATA VA6TA MAIKA TREBVA DA VI LA6KAT BOKLUCI POMA6KI

Back to top button