Хасково

Търсят спешно фирма да чисти боклука на Хасково, „Титан“ се отказва

ИлюстрацияОт община Хасково търсят спешно фирма за сметопочистването на областния град, става видно от обявената обществена поръчка.

На 17 февруари в общината е постъпило предизвестие за прекратяване на договора от страна на „Титан – АС“ ЕООД.  Основният мотив е наложен запор на вземанията на дружеството, което води до невъзможност за плащане, възпрепятства работата на дружеството и го поставя в обективна невъзможност да изпълнява задълженията си по сключения договор.

Договорът с „Титан“ е от 15 юни 2012 г. и е за срок от 60 месеца.

Заради форсмажорните обстоятелства и риска за здравето на хората от общината ще търсят фирма чрез договаряне без обявление по реда на Закона за обществените поръчки, където ще е необходимо повече време.

Поканата за участие в процедурата е изпратена до Консорциум „Титан Хасково“ със седалище в Хасково, Северна индустриална зона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.03.2015 19:58 19:58

Опсаа,ко прайм ся аъъ,кацата са разсъхна май…

Анонимен
Анонимен
12.03.2015 16:22 16:22

кмета ще напрай една фирма и за смет ,няма проблем

Back to top button