Спорт

Любимчанки блеснаха като най-добрите волейболистки сред гимназистките

ВолейболЛюбимчанки доказаха класата си и блеснаха като най-добрите волейболистки сред гимназистките.

ВолейболДнес момичетата от СОУ „Желязко Терпешев“ станаха областен първенец за 11-12 клас на ученическите игри и така се класираха напред за зоните. Любимчанки, които се състезават за волейболния отбор в града, победиха на финала връстничките си от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ с 2:1 гейма в много завързан мач. Гръбнакът на тима на Езиковата също е съставен от 7 момичета от Любимец. Тук са още две волейболистки от Димитровград и 2 от Хасково.

ВолейболТака на практика финалът бе между „Любимец 1“ и „Любимец 2“.

Съставът на Любимец: капитан – Симона Радева, Галя Николаева, Глория Александрова, Милена Катева, Памела Бойкова, Анита Камберова, Мария Червенкова, Диляна и Стефани.

Езиковата бе в състав: капитан – Весела Маркова, Мартина Козалиева, Яница Петрова, Десислава Кирякова, Ванеса Димова, Деница Кръстева, Микаела Дундалова, Десислава Дойчева, Таня Дойчева, Мария Атанасова, Милена Хубенова и Мая Ризова.

Финалите се изиграха в Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
браво
браво
11.03.2015 22:16 22:16

Браво на тези прекрасни деца.

Анонимен
Анонимен
13.03.2015 12:54 12:54

Ученическите игри се превърнаха в клубни първенства,което е жалко,защото не се дава шанс на тези,които не членуват в клубове.Ученическите игри трябва да се наричат Клубни първенства.На тези игри клубовете си правят срещи помежду си и си имат още едно първенство.

Анонимен
Анонимен
14.03.2015 20:18 20:18

Доста нечестно спрямо момчетата от ПМГ, които пък победиха клубни играчи, без самите те да са такива. За тях защо няма статия? Да не говорим, че отново клубни играчи се налагат на „училищно“ първенство. Смятам, че трябва да се ограничи броят на клубните играчи, защото започва до се губи смисълът на това училищно състезание. Подготовката на играчите е далеч от равностойна, да не говорим пък, че клубовете в Хасковско са малко, и дори деца да желаят да тренират в клуб, за съжаление няма как да стане. Доста таланти се похабяват поради липса на място (клуб), където да се реализират. Иначе браво на момичетата, макар да не е особено честна, победата е заслужена!

Back to top button