Хасково

Отнесоха мотоциклет с деца, малчуган блъсна връстник с колело

ИлюстрацияДве деца на мотоциклет са ранени в катастрофа, съобщават от полицията.

Вчера в 16,15 часа на улица „Волгоград“ в Свиленград е станал пътен инцидент между лек автомобил Фиат Брава, шофиран от 36-годишен жител на село Момково и мотоциклет Жинлун, управляван от неправоспособен 16-годишен младеж с пътник – негов връстник.

Поради движение с несъобразена скорост, водачът на колата е загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и е ударил мотоциклета. От удара са пострадали двамата непълнолетни – с охлузвания по тялото. Момчетата са прегледани и освободени за домашно лечение. Съставени са актове.

Вчера в 17,30 часа от ЦСМП-Хасково е постъпило съобщение, че при тях за лечение е 13-годишно момче от града, за което има данни, че на тротоара на улица „Дунав“ е блъснато от велосипед, управляван от друго дете, което е напуснало местопроизшествието.

Пострадалият е с разкъсна рана на устата, освободен за домашно лечение. Работата по издирване на другото момче продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлийка
хасковлийка
16.03.2015 17:18 17:18

На този сайт само името му е вярно. Новините- въобще….

Back to top button