Регион

27-годишен нападна старица в дома й за 50 лв.

Полиция, архив27-годишен симеоновградчани е задържан в харманлийския арест за грабеж, съобщават от полицията.

На 14 март около 22 часа, мъжът нахлул в частен дом на улица „Хан Аспарух“ в Симеоновград през незаключената му врата, докато 79-годишната му собственичка била вътре. Нападателят й запушил устата с ръка и след заплаха й отнел 50 лева.

На другия ден по обяд пострадалата сигнализирала в полицейския участък и малко по-късно симеоновградчанина, познат на органите на реда е задържан по образуваното досъдебно производство.

2 кражби са регистрирани през денонощието в Димитровград. Първата е от незаключен микробус Мерцедес, паркиран на Неделен пазар, откъдето е задигната дамска чанта с 5500 лева, 60 евро и лични документи, собственост на 43-годишна жена от Нова Загора.

Втората кражба е на товарен автомобил Мерцедес Спринтер, собственост на фирма, паркиран в двор на бивша фабрика на булевард „Раковски“. Последната регистрирана кражба през денонощието е в Свиленград. След разбиване на алуминиева врата е проникнато в търговски обект и е откраднат хладилник и неустановен брой стъклени чаши. Образувани са досъдебни производства.

Трима младежи са задъжани за кражби от село Стойково. В ареста на хасковската полиция са двама хасковлии на 25 и 17 и 29-годишен мъж от селото, които са извършили 3 кражби от частни домове от месец февруари до сега. Момчетата са крали покъщнина и алкохол. Работата по доказване на цялата им престъпна дейност продължава. Отнетите от тях вещи са намерени и иззети.

4880 къса цигари без бандерол иззеха свиленградските полицаи. В съботния ден те са проверили лек автомобил „Фолксваген Тауран“, управляван от 51-годишен мъж от града. В колата са пътували и двама негови съграждани на 42 и 25 г. Безакцизните папироси от различни марки са намерени в купето и в естествена кухина на заден десен калник на колата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button