Спорт

„Хасково 1957“ тресна „Бенковски“ с 6:0

МачФутболният „Хасково 1957“ започна с победа пролетния дял от Областното първенство за мъже.

МачХасковлии надделяха с убедителното 6:0 над домакините от „Бенковски“. Мачът се игра при лоши атмосферни условия на калния терен в Симеоновград.

Още от първата минута отборът от Хасково започна да доминира и контролира играта на терена. Първият гол в мача падна в 15 минута след перфектно изпълнен пряк свободен удар на лявото крило Сеид Сеид. Автор на втория гол стана дясното крило Мехмед Мустафа, след точно изпълнена дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на „Бенковски“. При този резултат завърши първото полувреме на срещата.

МачПрез втората част гостите отбелязаха още четири безответни гола, чрез Сеид, който реализира хеттрик в двубоя, Мустафа отбеляза още един гол, а накрая остана време и за играещия треньор Илиан Киряков да се разпише за крайното 6:0.

В двубоя взе участие и лекувалият близо 4 месеца контузия на коляното Делчо Корчев, който бе капитан на „Хасково 1957“ в този мач.

В следващия кръг момчетата от Хасково приемат отбора на „Раковски“ (Ивайловград). Срещата ще се проведе в събота, 21 март, на терена в с. Горски извор от 15 ч., всички любители на футбола са добре дошли заявиха от ръководството на клуба.

Състав на „Хасково 1957“: Семави Сюлейман, Недялко Петров, Мирослав Динков, Илиан Киряков, Емилиян Маджаров, Христо Ставрев (Владимир Петров), Делчо Корчев (к), Христо Стойчев (Недко Бръмчев), Сеид Сеид (Диян Колев), Мехмед Мустафа, Стилян Бръмчев (Велко Велев).

Мач  Мач 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jaltite p**ali
jaltite p**ali
16.03.2015 20:23 20:23

_!_ za Haskovo 1957
dva za Shlagera hahahahah 😀

asdasd
asdasd
16.03.2015 21:54 21:54

След като ядосват някого значи всичко върви както трябва…

Back to top button