Спорт

Емил Велев подаде оставка след 1:5 от „Славия“

МачСтарши треньорът на „Хасково 2009“ Емил Велев подаде оставка след поражението с 1:5 от „Славия“ на Ямача.

МачСрещата започна с лек превес на столичани, като с хода на мача играта се изравни. След поредица от ъглови удари в 35-ата минута „белите“ поведоха с гол на Радослав Василев.

До края на полувремето в състава на „Хасково“ бяха извършени две принудителни смени на Влади Узунов и Тейнур Марем. В игра се появиха Григор Долапчиев и Георги Коруджиев.

МачВторото полувреме започна добре за хасковлии след изравнителен гол на Димитър Алексиев. Гостите обаче набързо решиха мача с попадения на Василев и Атанасов до 56-ата минута. До края на срещата „Славия“ вкара още два гола, дело на Франк Мбарга и Манзоро.

Срещата за „Хасково“ започнаха: Николай Банков, Иван Скерлев, Тейнур Марем, Тихомир Трифонов, Мартин Райнов, Димитър Алексиев, Владислав Узунов, Педро Еуженио, Станислав Маламов, Вълчан Чанев, Деян Лозев.

През втората част в игра се появи и Димитър Андонов на мястото на Чанев.

Срещата започна с минута мълчание в памет на Богомил Попов – бивш футболист и треньор на „Хасково“ и съдията Димо Стойчевски.

На 20 март „Хасково“ гостува на „Левски“ в среща от втората шестица на първенството.

Мач  Мач 
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
отвратен... фен
отвратен... фен
17.03.2015 19:34 19:34

Жалки продажници… Срам и позор за града!
Вече и при вход свободен няма кой да ви гледа пародията!
Когато говореха, че всичко далавера между кметя и разни измислени футболни деятели не ми се вярваше – сега пред света лъсна всичко! Да подава оставка и ръководството и само с юноши да доиграват сезона!
Ако изобщо някой иска да има футбол на ниво и професионален, отсега да се изгражда концепция и да се работи за новия сезон!!!

смешно
смешно
17.03.2015 19:44 19:44

Ами що ви трябваше,бе отвратен фен да влизате в „А“ група,като си знаете какви сте лайна?Можехте да си се обигравате в „Б“ група и да сте там на пьрво място.Споко,това ви е за последно-в следващите 100 години елита няма да го помиришете.

фен
фен
17.03.2015 21:11 21:11

С ФОТАДЖИЯ ДО ТУК. ЗАКРИВАИ…..

1924
1924
17.03.2015 22:35 22:35

За наследник на Кокала се спряга името на сегашния му помощник Емил Ангелов-Бабангида, който ще трябва да подготви отбор за следващото първенство.
/7 дни спорт/

истински фенове на ХАСКОВО!!!!
истински фенове на ХАСКОВО!!!!
17.03.2015 22:35 22:35

Задържете и обиграйте отбора за Б-група още от сега, за да нямаме проблеми като се върнем в Б-група от следващият сезон?!!Вече стана напълно ясно,че нямаме шанс за спасение, като точков актив, а и като игра въобще?!!Затова нека се успокоят момчетата, нека играят напълно освободено, за да може да се изгради и обиграе стабилен отбор в оставащите 10 мача в А-група?!!Нека всички си извлекат поуки колко неща трябва да се променят , ако искаме да имаме за вбъдеще отбор в А-група?!!Нещата не се започват от краката за главата-истината е,че не бяхме подготвени за много неща,за да играем в А-група?!!Поне си сравнихме часовника и видяхме къде се намираме,а и отбора натрупа и до края ще натрупа опит,който ще ни е от полза за вбъдеще-всички се надяваме да дойдат по-добри времена за нашият любим отбор-ХАСКОВО?!!!САМО И ВИНАГИ ХАСКОВО!!!!!

Back to top button