Спорт

Три медала за „Виолена“ от турнир в Чехия

МедалистиС три медала се завърнаха четиримата състезатели от хасковския клуб „Виолена“ от Деветия открит международен турнир по спортна аеробика в Злин, Чехия.

МедалистиЗлатният медал отново е на Тихомир Баротев в индивидуалната надпревара. Партньорката на Баротев в смесени двойки, Ива Ангелова, която тръгна с висока температура, а впоследствие разви и бронхопневмония не успя да се класира за финалите при девойки 15-17 г. Заболяването й попречи на участието и при смесени двойки с Баротев, където спечелиха бронзов медал. Ива Ангелова и Баротев на това състезание участваха и с трета категория „група“ заедно със състезатели от Самоков, където спечелиха сребърен медал. Стела Чанкова и Деметра Лачева също при 15-17 г. участваха в „група“, заедно със състезатели от Самоков и Кюстендил. Те се класираха на 4-то място.

В състезание имаше около 200 изиграни съчетания и голям брой участници от 14 държави: Австрия, Азербайджан, Беларус, Унгария, Гърция, Италия, Иран, Литва, Румъния, Русия, Словакия, Швеция, Чехия и България.

Това е второто международно участие на състезатели от „Виолена“ от началото на състезателната 2015 г. До края на първото полугодие предстоят още две състезания: Държавно първенство Боровец и Международно състезание съпътстващо Световна купа при мъже и жени отново в Боровец.

Медалисти   Медалисти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button