Регион

Харманли с нови спортни площадки и пролетна кушия

ПлощадкиДве спортни площадки ще бъдат официално открити в Харманли, съобщават от пресслужбата на кметството.

Утре от 14 часа ще бъде прерязана лентата на площадката до тенис-кортовете в парк „Димана Данева“. Предвиден е демонстративен футболен мач между ученически отбори на ОУ „Иван Вазов“ и СОУ „Неофит Рилски“.

ПлощадкиНа 25 март от 11 часа на връх празника на СОУ „Неофит Рилски“ ще бъде открита спортната площадка в неговия двор. Футболният мач този път ще бъде между два отбора на училището.

Многофункционалната спортна площадка до кортовете е изградена по проекта на общината, финансиран със 155 000 лв. Втората – футболно игрище с изкуствено покритие, е построена за 120 000 лв. собствени бюджетни средства на общината.

На 21 март от 11 часа край Тарабановата мелница общината и клуб „Възрожденец“ организират пролетна кушия. Предвидена е и киноложка изложба. И за двете надпревари са осигурени парични награди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button