Регион

Форд се вряза в опашката от тирове на границата, 44-годишен загина

Полиция, архив44-годишен турски гражданин е загинал в катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал около 2 часа на 12 км. от ГКПП „Капитан Андреево“.

Починалият мъж е пътувал към Турция в лек автомобил „Форд“. Шофьорът на колата, на 38 г., се движил с несъобразена скорост. Той не е успял да спре и се е врязъл в опашката от тирове, които чакат да преминат границата. Колата се е ударила в товарно ремарке на камион „Мерцедес“, шофиран от 31-годишен мъж от хасковското село Узунджово.

На място е починал 44-годишният турчин, който бил до шофьора. Пътникът на задната седалка от автомобила е леко пострадал и без опасност за живота.

Полицаи са тествали с дрегер водача на Форда и се установило, че е с 1,19 промила алкохол. 38-годишният мъж е отказал да даде кръв за изследване. Съставен му е акт и по случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
b
b
19.03.2015 17:29 17:29

АМИ ИДЕТЕ И ВИЖТЕ КАК СА СПРЕЛИ ТИРОВЕТЕ НА ПЛАТНОТО -ШАХМАТНО ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ПЛАТНОТО И НЯМА КОИ ДА ИМ КАЖЕ ДА СЕ НАРЕДЯТ ОТ ЕДИНИЯ КРАЙ .НАШТА РОДНА МИЛИЦИЯ КЪДЕ Е СИГУРНО ТЪРСЯТ ДА ОДУШАТ НЯКОИ СИРОМАХ СКРИТИ
ХУБАВА ДЪРЖАВА – НИКЪДЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Scarface
Scarface
19.03.2015 20:01 20:01

A toq pe***ast piqn drogiran kade kara na maika si v p**kata

Back to top button