Хасково

Играят премиерно „Женско царство“ довечера в Младежкия

ПремиераПремиера на „Женско царство“ по Ст. Л. Костов ще имат тази вечер от 18 часа в хасковския Младежки център актьорите от театралната школа.

В ролите са младите актьори от Театър „Мишките от юга“: Златимира Запрянова, Роксана Савова, Иван Трайков, Катерина Борисова, Любомир Христов, Димитър Тодоров, Денис Фарис, Красимира Тодева, Шуле Хамди, Милена Янкова, Ваниела Георгиева.

Режисурата е дело на ръководителя на школата Румяна Георгиева, а сценографията на Атанас Боев.

На 5 април младежкият театър „Арлекин“ ще участва на фестивала „Океан от любов“ в Пазарджик с постановката „Любов, сънища, думи… и др. изображения на смъртта“ от Веселин Стоянов, чиято хасковска премиера бе на 18 февруари.

На 27 март – Международен ден на театъра от 18 часа младите актьори ще играят „Маршрутка“ в театър „Иван Димов“. В камерна зала от 19 часа пък е „Любовникът“.

Премиера  Премиера 
 Премиера  Премиера

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button