Хасково

Тонев стана замкмет на Хасково на мястото на Желев

ЗамкметДимитър Тонев е новият замкмет на община Хасково с ресор „Селско стопанство, туризъм, транспорт, търговия и защита на потребителите, бедствия и аварии“, съобщават от пресслужбата на общината.

Кметът Георги Иванов представи Тонев на служителите в общинска администрация на закрита за медиите среща, с изключение на общинската телевизия.

Тонев идва на мястото на Златимир Желев, който е в болница.

Димитър Тонев е роден в Хасково през 1956 г. Завършва средно образование в Техникума по строителство в град Стара Загора. През 1981 г. завършва висше образование във ВИНС – Варна със специалност „Икономика и организация на МТС в отраслите“.

Следва дипломиране като строителен инженер, специалност „Изграждане на сгради и съоръжения“ във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

Започва трудовия си стаж в СМК – Хасково първоначално в „Домостроителния комбинат“, а след това става Главен специалист „Строителна програма“ в Управлението на СМК.

От 1993 г. до 1996 г. е Изпълнителен директор на фирма „Комплектстрой“ – Хасково.

От 1997 г. е собственик и управител на строителна фирма ДАС ООД – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button