Хасково

Златното каре на Езиковата лети за Англия през юли

ОтличничкиЗлатните момичета от отбора на ГПЧЕ „Асен Златаров“, които спечелиха за пореден път финалното състезание на Националната викторина на английски език „Образование на бъдещето“, летят за Англия в края на юли или началото на август.

10-класничките: Милена Дицова, Константина Костова, Деница Ченголова и Джансел Хашим спечелиха голямата награда на UCLAN university, Великобритания – 2-седмичен безплатен езиков курс и осигурен престой на място в университета, както и покана за посещение на Американски университет (България), на разноски на институцията. Отличничките заслужиха и безплатно посещение на Холандия и HZ University of Applied Sciences, осигурено от университета.

Днес момичетата разказаха, че цялото състезание в София е продължило малко над 2 часа. В първия кръг те са се справили отлично с тест, във втория две от тях са направили презентация на университет, а в последния кръг са отговаряли на въпроси, свързани с някои от най-търсените професии: журналисти, IT специалисти, бизнес администратори и пиари.

Преподаватели на талантливите гимназистки са Красимира Кънева и Димитър Енчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button