Регион

Арестуваха двама, откраднали закъсал в преспите Сеат

Полиция, архивДвама харманлийци на 27 и 28 г. са задържани за кражба на автомобил, съобщават от полицията.

Преди седмица те отмъкнали лек автомобил Сеат Толедо, оставен аварирал от снегонавявания на пътя край село Българска поляна от 34-годишната си собственичка.

Докато пловдивчанката търсела помощ, те задигнали возилото, което същия ден е обявено за издирване. След проведени издирвателни действия двамата са задържани до 72 часа като предстои вземане на мярка „постоянно задържане под стража“.

30-годишен димитровградчанин е задържан за кражба. В средата на месеца, познатият на органите на реда мъж е откраднал мъжки и дамски спортни екипи от маса на Неделния пазар в Димитровград, като е срязал ламарината й. Стойността на откраднатите вещи е около 3000 лева. След задържането му мъжът е признал за стореното и е върнал част от откраднатото.

2 кражби са регистрирани през денонощието в Димитровград. Първата е от къща в града на улица „Марица”, където е проникнато след отключване на входната врата. Откраднати са 3 телевизора и климатик.

Взломена е и врата на къща в село Странско, при която са задигнати ел.двигател, телевизор, шевна машина, метална смесителна батерия и машинка за мелене на месо.

Третата регистрирана кражба за денонощието е в село Узунджово. След разбиване метална врата на гараж са откраднати авторадиокасетофон, лични документи, дрелка, токоизправител, ключове, блажна боя и пистолет за боядисване.

За кражба от хранителен магазин съобщават от харманлийското управление. На 21 март в 4,20 часа е получен сигнал от СОТ, че е проникнато в охранявания от тях магазин на булевард „България” в града. Пристигналите на място патрули са установили, че вратите на бакалията са разбити и липсват около 2000 кутии цигари от различни марки. Образувани са досъдебни производства.

8800 къса цигари и 1 кг. тютюн без бандерол иззеха икономическите полицаи. Вчера съвместно с колегите си криминалисти те са извършили проверка на 3 обекта в Хасково и в селата Узунджово и Александрово по линия на „акцизните стоки”. От частни обекти и павилиони проверяващите са конфискували безакцизните цигари от различни марки и тютюн. Образувано е досъдебно производство и са съставени 4 акта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button