Хасково

Арестуваха 19-годишен, блъснал пешеходка в Хасково

Полиция, архивХасковските криминалисти установиха и задържаха 19-годишен водач от областния град, съобщават от полицията.

На 19 март, около 21 часа на пешеходната пътека на булевард „България“ и кръстовището с улица „Преслав“ в областния град, младежът е ударил пресичащата платното 66-годишна пешеходка, която от удара бе със счупена кост на дясна подбедрица и счупена раменна кост на дясно рамо. Тогава водачът не бе спрял на местопроизшествието и се издирваше.

Вчера полицаите са установили, че е шофирал лек автомобил БМВ 318. Извършени са процесуални следствени действия, които спомагат за доказване на деянието.

2 бързи производства са образувани в полицейските управления в Ивайловград и Свиленград. В арестите са задържани 44-годишен ивайловградчанин и 29-годишен свиленградчанин, заловени от автопатрулите за управление на колите си без книжки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАС
БАС
24.03.2015 14:59 14:59

Бас, че водачът на БМВ-то е рязанак, синче на турски бей от Хасково.

потърпевша
потърпевша
26.03.2015 18:58 18:58

Само преди няколко дена един джип удря в населено място колата на баща ми, в която бяха двете ми деца. Тоя едвам си оправяше речника на български език /турче от Асеновград, пътуващ към Турция/, но караше джип фолсваген таугър с немска регистрация… Съответно от удара едното ми дете беше пострадало, имаше удар в главичката и се наложи да лежи в неврохирургия. А собственика на джипа вместо да се почувства виновен се държеше нагло, нахакано, с огромно самочувствие и заплахи …. Жалко, че има такива хора, като този ….

Back to top button