Регион

Разкриха крадец на търговски комплекс

Полиция, архивДимитровградските криминалисти установиха извършител на кражба от търговски комплекс в село Радиево, съобщават от полицията.

Заподозреният 53-годишен мъж от селото е проникнал в комплекса чрез взломяване на стъкло. Извършил е кражба на компютърна конфигурация, касов апарат, печка, микс-пулт и алкохолни и безалкохолни напитки.

След подадения сигнал, по горещи следи мъжът е установен. Поради здравословни причини не е задържан.

Също за кражба в хасковския арест са двама жители на село Узунджово. Младежите на 24 и 27 г. са разбили металната врата на гараж на свой съселянин преди 2 дни и са му откраднали авторадиокасетофон, лични документи, дрелка, токоизпровител, ключове, блажна боя и пистолет за боядисване. Инкриминираните вещи са намерени и иззети, а познатите на органите на реда узунджовци са задържани по образуваното досъдебно производство.

Около 500 кутии цигари, 25 ваучери, монети на стойност 150 лева, 25 шоколадови яйца и компютър са станали обект на кражба в Любимец. Неизвестен засега извършител е проникнал в хранителен магазин на улица „Църковна“ след като е разбил вратата и металната му решетка. Образувано е досъдебно производство.

Също кражба на лаптоп е регистрирана в Хасково. Той е откраднат от офис, намиращ се в местен хотел, след разбиване на вратата му. За кражба на ел. двигател съобщават от димитровградското управление. Кражбата е осъществена след разбиване на стрелкови обръщателен апарат по жп линията. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ганчо
Ганчо
24.03.2015 16:19 16:19

Не е счупване на стъкло, а взломяване. Колко изискано и европейско. Пръц.

Back to top button