Спорт

5 медала за „Мега спорт“ от международния турнир във Франция

МедалистиС 5 медала се завърнаха състезателите от хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“ от международния турнир в Екс ле Бен, Франция.

МедалистиПри най-малките в индивидуалната надпревара Борислава Иванова се класира втора, а Румен Янакиев – шести. Сливане на участниците от различния пол попречи на Румен да се класира първи и лиши Алекс Ангелова от участие на финал, която се класира пета на квалификации. Тройката Борислава, Алекс и Павела Митева се окичи със сребърен медал в същата възраст, както и групата Борислава, Алекс, Павела, Румен и Александра Янкова.

МедалистиВъв възрастова група 12-14 г. индивидуално Дамла Арабаджи се класира шеста, а Християна Кайрякова – седма. Двете заедно с Моника Мишева в категория тройки останаха на четвърто място поради грешка в изпълнението на два трудни елемента. Същата грешка попречи и на тройката – Михаела Василева, Никол Стоименова и Кристина Добчева да се качат на почетната стълбичка и ги класира на шесто място. Моника, Християна, Дамла, Михаела и Кристина грабнаха златото в категория групи.

Дарина Пашова във възрастова група 15-17 г. се класира втора със своето индивидуално изпълнение като грешка я лиши от златния медал, а Симона Благоева, дебютантка в същата възрастова група – дванадесета.

Травми попречиха на състезателите да покажат най-доброто от себе си, но въпреки това, клубът се завърна с добри резултати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button