Хасково

РСО „Марица“ с обучение за земеделски производители

 

РСО Марица

 

ИлюстрацияРегионално сдружение на общините „Марица“ организира обучение за земеделски производители от област Хасково.

Форумът се финансира от Програма за европейско териториално сътрудничество „Гърция – България“ 2007 – 2013 г. по проект AGRO_LESS, договор за безвъзмездна финансова помощ № B3.11.02. Обучението ще се проведе на 26 – 27. 03. 2015 г.

Първият ден на форума стартира в 9 часа в Културен Център Харманли. Водещи лектори ще представят следните теми:
– Директни плащания от ОСП. Схема за преразпределително плащане. Схема за млади земеделски стопани. Прилагане на минимални прагове.

– M10 – Агроекология и климат. Принципи за представяне на помощта. М11 – Биологично земеделие. М12 Плащания по „Натура 2000“.

– Иновационни техлогии в земеделието – мрежа от метеорологични станции по проект „AGRO_LESS“ на територията на община Любимец.

– Възможности за финансиране от Програма за развитие на селските райони, Мярка 4 Инвестиции в материални активи.

– Възможности за финансиране от Програма за развитие на селските райони, Мярка 6 Развитие на стопанства и предприятия.

Вторият ден на форума стартира в 10 часа в сградата на община Любимец. Представител на общинската администрация ще запознае участниците с възможностите на софтуера за управление на метеорологичната мрежа в община Любимец изградена по проект AGRO_LESS.

Очакваме ви!

„Този документ е създаден в рамките на проект „AGRO_LESS“, финансиран от Програма за европейско териториално сътрудничество Гърция-България 2007-2013, договор за безвъзмездна финансова помощ № B3.11.02 съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и националните фондове на Гърция и България. Цялата отговорност за съдържанието на Документа се носи от РСО „Марица“ и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.“

РСО Марица

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kolev
kolev
25.03.2015 16:53 16:53

Това сдружение е толкова паразитно, че нямам думи. Създадено е само да цоца от европроекти. Работа за пет стотинки не върши реална, а милиони гълта.

наблюдател
наблюдател
25.03.2015 18:03 18:03

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО НА КАКВО ЩЕ МЕ НАУЧИ РАЙНА ЙОВЧЕВА

Back to top button