Спорт

Новият треньор на „Хасково“ иска победа срещу „Локото“

ТреньорНовият треньор на „Хасково 2009“ Стамен Белчев заяви преди утрешното домакинство с „Локомотив“ (Пловдив), че се надява на победа.

Срещата ще е официален дебют за Белчев след завръщането му начело на „Хасково“, откъдето е тръгнал като футболист и треньор.

„За мен е предизвикателство и се връщам с най-добри чувства. Очаквам достойно представяне“, каза Белчев. По неговите думи всеки мач е важен и се надява на победа срещу „Локото“ за да се запазят някакви шансове за спасение.

„Опитваме се да вдигнем настроението на футболистите. На нас ни трябва постоянство. Ще се опитам да помогна за развитието на младите футболисти, които са по-голямата част от отбора“, добави Белчев.

Старшията уточни, че дори отборът да изпадне в „Б“ група, гръбнакът на тима ще бъде запазен с идеята по най-бързия начин да се завърне в елита.

Феновете на „Хасково“ също застават зад новия треньор и призовават хасковлии утре да напълнят стадиона и да подкрепят отбора. Срещата е от 17 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski i mnogo fenove na HAS
istinski i mnogo fenove na HAS
02.04.2015 22:07 22:07

SAMO HASKOVO!!!

istinski i mnogo fenove na HAS
istinski i mnogo fenove na HAS
03.04.2015 1:16 1:16

SAMO HASKOVO!!!USPEH SRESHTU LOKOTO UTRE!!!SAMO I VINAGI HASKOVOOOOOOO!!!!!!

Back to top button