Спорт

6 медала за боксьорките от държавното в Пловдив

Бокс

Вицешампионката Десислава Дойчева

Боксьорките на хасковския клуб „Севдалин Василев“ се представиха много добре на Държавното първенство за жени и девойки в Пловдив и завоюваха 6 медала.

При жените Цвети Кючукова (75 кг.) и Траяна Арсова (+81 кг.) спечелиха сребърни медали. От клуба заявиха, че и двете са имали шанс за титлата, още повече, че Цвети e била спряна след лекарска забрана.

При девойките вицешампионка при дебюта си на голямо първенство стана Десислава Дойчева (60 кг.). На финала Деси също имаше своите шансове, но отстъпи от втората на Световното за девойки. Със среброто се окичи и Дерия Мустафа (+81 кг.).

БоксБронзови отличия спечелиха Антония Йорданова (51 кг.) и Силвия Димова (+81 кг.). Хафизе Мустафа (57 кг.) пък стана пета.

Треньорът Людмил Димитров заяви, че е изключително доволен от своите боксьорки. Той посочи, че досега не се е връщал с толкова медали от държавно първенство.

На шампионата участваха 21 отбора от цялата страна – 53 девойки и 29 жени.

Така медалите, спечелени от клуба от началото на годината са общо 11.

Сега от клуба се готвят за Държавния личен шампионат за мъже, който ще се проведе от 7 до 11 април в Сливен.

 Бокс Бокс 
 Бокс  Бокс
 Бокс  Бокс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button