Хасково

Селфита с Иво Сиромахов за хасковската премиера на „7 жени“

КнигаДесетки селфита и снимки с Иво Сиромахов си направиха неговите почитатели в Хасково на премиерата на новата му книга „7 жени“.

Това е 14-ата поредна книга на Сиромахов. Той е на национално турне за премиерата й, което започна днес от Пловдив и Хасково.

КнигаСиромахов сподели, че в книгата се разказва за 7 жени от 7 различни държави. Тя е своеобразно продължение на предходната „Моят таен любовен живот“.

За Иво Сиромахов четенето е преди всичко удоволствие. Той заяви, че българската образователна система има голям грях, защото в училище искат от децата да правят анализи върху това, какво е искал да каже автора. „А каквото е имал да казва, авторът си го е казал. Литературата не е като химията, математиката или физиката. Тя е като музиката, докато я слушаш не правиш музикални анализи“, допълни Сиромахов, който е най-продаваният български автор за 2014-а.

„Винаги, когато пиша, се забавлявам и искам читателят да се забавлява – всичко друго е тормоз“, допълни авторът.

 Книга Книга 
 Книга  Книга
 Книга  Книга
 Книга  Книга
 Книга  Книга

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button