Регион

Арестуваха трима с амфетамин и трева

Полиция, архивДвама димитровградчани са задържани за притежание на дрога, съобщават от полицията.

Мъжете на възраст 30 и 27 г. са спрени за проверка на улица „Христо Данов“ в Димитровград. При вида на полицейските служители по-големият е изхвърлил на земята полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращо на амфетамин. Последвал е личен обиск, при който в дрехите на по-младия е открито друго полиетиленово топче с тегло 2,8 грама, реагиращо на канабис.

26-годишен жител на село Пътниково е задържан за съхранение на дрога. В събота е извършена проверка на паркиран лек автомобил Фолксваген с водач 29-годишен от същото село. Задържаният е пътник в колата и при проверка в дрехите му са намерени 2 саморъчно свити цигари със суха листна маса и хартиен плик със същото вещество с тегло 1 грам. Тестване с полеви наркотест потвърдило, че се касае за марихуана.

Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
noname
noname
06.04.2015 13:49 13:49

pak sa napravili golemiq udar hahaha hvashtaite horat s kilata ne s gramovete

Back to top button