Хасково

Калпави тротоари тормозят хасковлии на „Крали Марко“

УлицаЗа калпаво оформени тротоари на хасковската ул. „Крали Марко“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Стръмната улица бе преасфалтирана през август миналата година. Тротоарите обаче не са довършени докрай.

„В една част от улицата по тротоарите сложиха нови плочки, а в друга направо асфалтираха. Трети участъци пък си останаха непипнати. Пред нашата къща на тротоара не е даден наклон и цялата вода се стича по него. При голям дъжд тук става река и водата влиза в двора“, жалваха се живеещи на улицата.

Хората се оплакаха, че по „Крали Марко“ няма и шахти, където да се оттича дъждовната вода. „При валеж от тук не може да се мине и с кола, толкова много вода тече надолу“, оплакват се хората.

Потърсени за коментар от общината заявиха, че ще изпратят проверка за проблемите на ул. „Крали Марко“.

Улица   Улица
 Улица  Улица
 Улица  Улица

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пострадал
Пострадал
06.04.2015 15:20 15:20

Всичко на опаки.На всякъде първо се слагат бордюри,оформят се тротоари,а после се асфалтира,да ама не-на Крали марко всичко по обратния ред и бързата процедура все едно някой ги гони.Оставиха си ръцете и краката и си заминаха.Асфалтираха ,без бордюри -всичката вода тръгна по тротоарите и станаха огромни дупки.взехме мерки-сега минаха изкъртиха с надежда на нещо по добро ,да ама ,не!Пак трябва да првим ремонт след ремонта-Тези хора следи ли ги някой изобщо има ли контрол.Една седмица колите ни бяха блокирани в гаражите,на кой му трябва на кой не -кой командва тука ,я си глеедайте работата граждани-такова безобразие няма никъде-подигат се нива ,правят се едни асфалти без да се нивелира ,без да се интересува някой кой как ще влиза и излиза-е взехте парите-честито на потърпевшите!Да някой ще каже еее няма угода,да няма -дали пред домовете на управниците е същият хаус,ако е лошо,господ да ни е напомощ!

gost
gost
06.04.2015 15:46 15:46

Ей, доктор Хаус 🙂 , какво ревете, нали вие си ги избрахте. Пак за същите гласувайте другия път

гост
гост
06.04.2015 15:51 15:51

Ей, бореца пак се уреди с чисто нови плочки… :)))

клиент на тотото
клиент на тотото
06.04.2015 16:06 16:06

Тази тотаджийка най – после се пенсионира . И жалба писах в БСТ и пак нищо не промениха . Даже имам чувството че на пук на мен я сложиха един месец сама от сутрин до вечер на 21 век . Така ли няма кой да ги следи тези по колко часа работят на ден . Май ще трябва аз да подам сигнал защото като останат сами по 12 часа и стават супер заядливи и набурсучени .

язък
язък
06.04.2015 21:39 21:39

паркинг ли им направиха или тротоар…вижте колко самодоволно са си паркирали автомобилите….и как да мине..пешеходеца..

Back to top button