Спорт

13 медала за „Торнадо“ от държавното по карате в Албена

Карате13 медала спечелиха състезателите от хасковския спортен клуб „Торнадо“ на Държавното първенство по карате в Албена.

Осемте наши каратеки завоюваха два златни, 5 сребърни и 6 бронзови медала.

Габриела Стефанова стана първа индивидуално на Ката. Златни отборно на Ката до 18 г. са и Мариян Найденов, Александър Христов, Николай Стефанов.

Сребърни медали спечелиха: Николай Стефанов (инд. Ката младежи), Ники дублира отличието и индивидуално на Кумите при младежите до 55 кг., Габриела Стефанова е сребърна на Ката при жените, а на второ място на Ката при юношите старша възраст е Александър Христов, а Богдан Бонев е със сребро на Ката при мъжете.

Мариян Найденов се окичи с бронзовите медали на Ката при младежите и при мъжете. На Кумите при младежите над 76 кг. Петър Петров е трети, бронзова е и Габриела на Кумите при девойките до 18 г. и до 53 кг.

Христо Дойчев стигна до бронзов медал на Кумите при юноши старша възраст над 70 кг. Същото отличие заслужи и Александър Христов на Кумите в същата възрастова група при 57-килограмовите.

На шампионата участваха повече от 300 състезатели от 28 клуба от цялата страна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.04.2015 10:59 10:59

Браво на младата девойка и младежите. За пореден път доказахте, че имате качества. Адмирации за треньорите! И едно вмятане, не Габриел Стефанов, а това е девойката Габриела Стефанова !

Back to top button