Хасково

Започват проверки на училищните автобуси в областта

ИлюстрацияПроверки на училищните автобуси започват от днес в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната дирекция „Автомобилна администрация“-Хасково.

На 7 април проверяващите са в общините Любимец и Свиленград. За Хасково датата е 16 април.

Проверката ще обхване над 40 автобуса, които превозват ученици.

Ще се следи за техническото състояние на рейсовете, както и за документацията на шофьорите.

Проверката е национална и се провежда всяка година около пролетната ваканция и началото на учебната година. За Хасковска област проверките ще продължат до 28 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Защо?
Защо?
07.04.2015 16:13 16:13

Защо не вземете да проверите и как директорите на училища си купуват постовете. Вземете проверете и инспекторите в РИО, които прибират подкупи, биват черпени и продават директорски постове и нагласят резултати от тестове. Не стига, че кандидатите са нагласени, ами и всичко става пред цял град.

гост
гост
07.04.2015 16:16 16:16

Милено, ма колко си плати за директорския пост СОУ-то. То това не е тайна. Пък като ти гледаме моженето и професионализма тъжна му майка на училището. Ходи да си оправяш такситата. На тебе и манталитета ти е таксиджийски и физиономията такава. Аман от каруцарки с пари, дето и за управление на каруца не стават.

У-у-у
У-у-у
07.04.2015 16:33 16:33

Милена Михайлова да си взема багажа и да се разкара от СОУ Васил Левски. Училището няма нужда от подобен директор, който издига в култ няколко некадърни учителки и служителки, пък към всички други се държи като дерибей. В коя друга нормална държава ще пуснеш таксиджийска стояла с години извън образователната система да управлява училище. После ходете разправяйте, че била спечелила конк*рс. Народа не е прост. Ясно е, че за пари иде реч. Ама после не търсете образование от таксиджийка!

Запознат
Запознат
07.04.2015 17:04 17:04

Тая „умна“ продавачка на дини Милена М защо не спечели конк*рс в София в министерството. Ами се върна от там с подвита опашка. Или там са им много по-високи тарифите. Защото е ясно че в тази любимешка простачка образование и култура – йок! Пък селянията й артък идва. Тя и за тасиметровия бранш не става, пък камоли за образование. Лошото е, че все по-сериозно се взема напоследък.

Анонимен
Анонимен
07.04.2015 18:33 18:33

Абе продажници от РИО Хасково – откъде на къде ви хрумна, че таксиджийка може да управлява училище. То по тази логика и вие ставате за метачи. Да ви приседнат дано парите дето се нагушихте с тях. Пък на М.М. все ще и избие некъдърността и злобния характер. То и сега е видно що за стока е. Но като почнат да се случват злополуки в училище ще стане истински медиен скандал.

Апел
Апел
07.04.2015 18:38 18:38

Ясно е, че директорката на Васил Левски не е на място в това училище. Но да се направи проверка на Илияна Панайотова. Как се държи с децата и дори с родителите. Какво като е жена на шефа на инспектората. Това дава ли и право да се държи надменно, да обижда децата, да ги хока и да ги навиква. Само пръчката и липсва на тая набедена „учителка“. Докога връзкарството, протекцията и висшите чадъри ще защитават прости хора, които тормозят останалите?

родител
родител
08.04.2015 10:03 10:03

Откакто Милена Михайлова е директор в това училище определени класове са привлигировани. Тази директорка не подхожда еднакво към всички ученици, да не говорим, че я мързи да си гледа работата. Спира изяви на децата, за да не си създава работа. Не разбира нищо от образование или от нуждите на децата. Хвърля някакви пари по обществени поръчки и се бие в гърдите каво е направила за училището. В същото време мнозинството от децата учат мизерни стаи. Получават мизерна храна. И биват спирани в развитието си от ограничените разбирания на тази директорка.

Анонимен
Анонимен
08.04.2015 10:13 10:13

Махнете я тази Панайотова от училището! Панайотов вземи да укротиш лудата си жена. Това зло така ли се държи и в къщи. Ти мъж под чехъл ли си или какво. Заплатата на твоята жена защо е по-висока от на останалите! Защо има толкова лекторски часове! Тя като захване да работи едно нещо друго не поема. А всички останали могат да товарят с по 10 неща едновременно! Две години се разхожда по чужбина и ощетява училището с разходи за заместници, с разходи за командировки в чужбина и с командване и навикване на целия колектив! Защо това нещо жена ти се отнася с другите като с боклуци. Панайотова, ти ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ ИМАШ ЛИ!

истината
истината
08.04.2015 15:24 15:24

В това училище е пълно с „отбрани“ хора – все бивши величия, жени и мъже на някой шеф, приближени до друг власт имащ или пиещи си кафето с хора от властта. Затова и така си гледат работа там – не им дреме какво ще стане. Нали човекът зад гърба им ще ги вреди другаде, ако се наложи. А пък тези дето са пред пенсия – вече от нищо не им дреме. Гледат само да се изтърколят дните и дават вид , че работят. Тежко и горко на училището с такава директорка, дето си е вирнала носа и си мисли, че всичко може да оправи. Ще го оправи, колкото оправи Панайотова. Тая злоба само да скръцне със зъби и Михайлова си подвива опашката. Ей така стоят нещата.

Back to top button