Регион

Измамиха с 4500 лв. 68-годишен димитровградчанин

ИлюстрацияС 4500 лева е бил измамен 68-годишен мъж от Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера около 16 часа на домашния телефон на мъжа позвънило лице, което се представило за племенника му. Мнимият роднина съобщил, че спешно се нуждае от парите, за да заплати капаро за скъпоструващи 6 климатика на стойност 9000 лв. на магазин за черна и бяла техника. „Племенникът“ се примолил за услугата, тъй като в момента пътувал и не можел да се разплати.

Услужливият роднина веднага събрал парите и 10 минути по-късно ги предал пред дома си на улица „Александър Стамболийски“ в града на непознат мъж, който му се представил като служител на хипермаркета. Когато по-късно се усетил, че е измамен, описал непознатия – висок около 1,70 см, с тъмни дрехи и мургаво лице. Образувано е досъдебно производство.

Взломна кражба е извършена през денонощието в Любимец. Неизвестено лице е проникнало в хранителен магазин на улица „Богомил“ след натиск с твърд предмет на алуминиевата входна врата и са откраднати хранителни стоки, алкохол и захарни изделия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАРОДЕ!
ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАРОДЕ!
08.04.2015 9:29 9:29

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАРОДЕ!ИСКАМЕ СПЕШНО СПРАВЯНЕ С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ!

Back to top button