Хасково

Каруци фантоми кръстосват и паркират из Хасково

КаруцаКаруци фантоми ежедневно кръстосват Хасково и паркират безразборно.

Днес едно подобно возило бе оставено без надзор на оживения бул. „Съединение“. Конят бе вързан за металните пана пред Спортното училище в изчакване на стопанина си. Каруцата бе от нерегистрираните – без табели.

След около 20 минути същата каруца бе паркирана на спирката пред Механото. В близост бе жена, която обясни, че превозът е техен със съпруга й. Те били от с. Стамболийски.

„В месеца по няколко пъти идваме до Хасково за да заредим с най-необходимото от големите магазини. Сега мъжът остави каруцата тук и отиде за памперси до автогарата“, обясни жената, която не пожела да се представи. Тя сподели, че преди време имали кола, но я продали. Сега били много доволни от кончето. Жената допълни, че няколко пъти е казвала на съпруга си да регистрира каруцата и сега пак щяла да му повтори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хитлер
хитлер
07.04.2015 21:15 21:15

НЯМАМ ДУМИ, ИМАМ ВИЖДАНЕ ПО ВЪПРОСА.

БЕЗВЛАСТИИЕ ЦАРИ И АНАРХИЯ
БЕЗВЛАСТИИЕ ЦАРИ И АНАРХИЯ
08.04.2015 9:32 9:32

БЕЗВЛАСТИИЕ ЦАРИ И АНАРХИЯ!ЖУРНАЛИСТИ ПИТАЙТЕ ПОЛИТИЦИТЕ ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ ИСКАТ ДА ИЗГОНЯТ МЛАДИТЕ И ЧИТАВИ ХОРА ОТ ДЪРЖАВАТА?

Back to top button