Хасково

Малчугани от „Зорница“ с великденско ателие

Деца20 деца от хасковската ОДЗ 3 „Зорница“ участваха във великденско ателие в Младежкия център.

Инициативата е на школата по етнография към центъра с ръководител Нели Арнаудова. Тя запозна децата с някои техники за боядисване на яйца. Малчуганите имаха възможност и да се упражнят на яйца от стиропор. Много от тях рисуваха и пъстри великденски яйца с помощта на каките от етнографската школа.

На Велики четвъртък от 11 часа е инициативата на школата „Шарени яйца“. В нея децата и младежите ще боядисват яйца, ще приготвят курабии и ще подредят изложба.

Деца  Деца 
 Деца  Деца
 Деца  Деца

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
до кога
до кога
08.04.2015 15:29 15:29

Абе знаете ли какъв ужас е в тая детска градина! Съдират ти ризата от гърба. Доят финансово родителите, пък тая Милкова прави такива далавери, че ви е бедна фантазията. Кога най-после ще се забрани това обиране на родителите. Всеки които мине през градината предлага услуги и не знам си какво. И всичко е свързано с пари – днес 2 лв. утре 3лв. други ден – 5 лв. и т.н. Аман от бизнес на гърба на децата ни. Достатъчно ни скубе държавата за такси, данъци, осигуровки и други пера, по които ни прибира парите. То тая детска градина на месец златна излиза!

Back to top button